SESTAVINE PRVOVRSTNE KAKOVOSTI

MAC’s super premium hrana predstavlja naravno orientirane in optimalno prebavljive obroke z obilico svežega mesa in popolnoma brez žitaric. Z dodanim svežim sadjem in zelenjavo, vitamini, zelišči in zdravimi maščobami je zagotovo zdrava izbira za vašega ljubljenčka.

Kvaliteta že od 1993

30 let izkušenj pri razvoju super premium hrane za male živali

Skoraj 30 let smo že predani razvoju, proizvodnji in prodaji hrane za pse in mačke v super premium segmentu. Za našo blagovno znamko je značilna zelo visoka vsebnost mesa in kakovostne sestavine prvovrstne kakovosti. Vsaka sestavina ima svoj namen in nalogo.

MAC’s super premium hrana predstavlja naravno orientirane in optimalno prebavljive obroke z obilico svežega mesa in popolnoma brez žitaric. Z dodanim svežim sadjem in zelenjavo, vitamini, zelišči in zdravimi maščobami je zagotovo zdrava izbira za vašega ljubljenčka. Zdravje in dobro počutje vaših in naših štirinožcev sta naša glavna prioriteta.

Predstavljamo visokokakovostne izdelke, trajnostno proizvodnjo, inovativen razvoj ter zdravo in živalski vrsti primerno prehrano. Pomembno nam je, da vašemu ljubljenčku zagotovimo hrano, ki ga dela zdravega in srečnega od rojstva do pozne starosti.

Funkcionalne sestavine in "super živila" v prehrani za živali...

Številni okusni recepti z mesom ali ribami kot glavno sestavino zagotavljajo pestrost jedilnika in optimalno preskrbo z bistvenimi hranili. Sestavine so pod strogim nadzorom in skrbno obdelane v najsodobnejših proizvodnih obratih, da se ohranijo vitamini in minerali.

Za nas je še posebej pomembna uporaba živilskih surovin in visok delež mesa. Funkcionalne sestavine in t. i. “super živila”, kot so borovnice, brusnice, šipek in sladki krompir, krepijo zdravje vašega ljubljenčka in izboljšujejo njegovo dobro počutje.

Trajnost...

madeingermany

Pri proizvodnji hrane za hišne živali dajemo velik pomen kakovosti in poreklu izdelkov. Za nas se “Made in Germany” ne začne s proizvodnim procesom. Zanašamo se na dolgoročno partnerstvo z lokalnimi dobavitelji. S sedežem na robu nacionalnega parka Eifel smo s srcem predani ne samo dobrobiti živali, ampak tudi varovanju okolja in trajnosti.

Izdelano v Nemčiji torej pomeni več kot le nemški proizvodni obrat. Domači izdelki in surovine omogočajo krajše transportne poti in na ta način prispevamo k zmanjševanju emisij CO2. To močno vpliva na trajnost naših izdelkov. Izdelano v Nemčiji pomeni tudi stroge smernice, zakone in nadzor certificiranega proizvodnega obrata.