MAC’s SNACK
MONOPROTEIN KUNEC

Monoproteinski prigrizki z okusom kunca so idealni tudi za pse alergike. V kombinaciji z MAC’s monoprotensko mokro in suho hrano tvorijo prigrizki prehransko uravnotežen koncept – idealen za izključevalno dieto.

MAC’s monoproteinski prigrizki z okusom kunca (s samo enim virom živalskih beljakovin) v obliki mehkih mesnih kock so idealni tudi za občutljive pse in za pse alergike.

Primerni za vsa življenjska obdobja in pse vseh velikosti. V kombinaciji z MAC’s-ovo monoproteinsko mokro in suho hrano tvorijo prigrizki prehransko uravnotežen koncept – idealen za izključevalno dieto.

Na voljo v 100 g pakiranju.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

Kunec 65%, posušene kunčje beljakovine 15%, sladki krompir, korenje, grah, magnezijev propionat, jabolčne tropine, spirulina, aronija, brusnice, peteršilj, natrijev klorid.

VITAMINI/DODATKI

Antioksidanti (vitamin E).

ANALITSKA SESTAVA

Vlaga 25%, surove beljakovine 27%, surove maščobe 14%, surova vlakna 1,8%, surovi pepel 8,6%, omega-3 0,12%, omega-6 2,1%.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Največ 10% priporočene dnevne količine hrane.