MAC’s konzerva za pse
PUPPY – PIŠČANEC & TELETINA

Uravnotežena in popolna mokra hrana za pasje mladiče in odraščajoče pse. Posebna kombinacija visoko kakovostne teletine in perutnine ter brezžitna receptura vašemu mladičku zagotavljajo vse hranilne snovi, vitamine in minerale, ki jih potrebuje za zdravo rast – z dodatnim kalcijem za močne kosti in sklepe.

Uravnotežena in popolna mokra hrana za pasje mladiče in odraščajoče pse. Posebna kombinacija visoko kakovostne teletine in perutnine ter brezžitna receptura vašemu mladičku zagotavljajo vse hranilne snovi, vitamine in minerale, ki jih potrebuje za zdravo rast – z dodatnim kalcijem za močne kosti in sklepe. Z nežno pripravo in dodanimi vitamini in minerali zagotavlja popoln in naraven obrok za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 200 g, 400 g in 800 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

68,2 % piščanec (sestoji iz piščančjega mesa, piščančjih želodčkov, piščančjih src, piščančjih jeter, piščančjih vratov, piščančje mesne juhe), 30,5 % teletina (sestoji iz telečjih pljuč, telečjih src, telečje mesne juhe), 1 % minerali, 0,2 % olje žafranike, 0,1 % jajčne lupine v prahu.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,1 %, surove maščobe 5,7 %, surovi pepel 2,3 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.