MAC’s konzerva za pse
LOSOS, GOVEDINA & ŠPINAČA

Popolna mokra hrana za pse v konzervi, ki vsebuje  izključno najboljše meso lososa in govedine v kombinaciji s špinačo. Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Popolna mokra hrana za pse brez žit, ki vsebuje izključno najboljše meso lososa in govedine v kombinaciji s špinačo. Ker je bogata z nenasičenimi maščobnimi kislina pripomore k zdravi koži in sijoči dlaki. Dodana zelenousta školjka pa je odličen vir naravnega hondroitina s pomembnimi koristmi za zdrave sklepe. Z nežno pripravo in dodanimi vitamini in minerali zagotavlja popoln in naraven obrok za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 400 g in 800 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

59,9 % govedina (sestoji iz govejega mesa, govejih pljuč, govejega srca, gojevih jeter, goveje juhe), 37 % losos (sestoji iz lososa, lososove juhe), 2 % špinača, 1 % minerali, 0,1 % zelenousta školjka.

VITAMINI/DODATKI

Cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,8 %, surove maščobe 7,5 %, surovi pepel 2,3 %, surove vlaknine 0,3 %, vlaga 78,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.