MAC’s konzerva za pse
Jagnjetina & Raca

Popolna mokra hrana za pse v konzervi, ki vsebuje  izključno najboljše meso jagnjetine in race. Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Popolna mokra hrana za pse brez žit, ki vsebuje dve vrsti mesa, ki sta še posebej lahko prebavljiva. Ginko poveča pretok krvi v možgane, dodana zelenousta školjka pa je odličen vir naravnega hondroitina s pomembnimi koristmi za zdrave sklepe. Z nežno pripravo in dodanimi vitamini in minerali zagotavlja popoln in naraven obrok za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 200 g, 400 g in 800 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

78,8 % jagnjetina (sestoji iz jagnjetine, jagnječjih pljuč, jagnječjih jeter, jagnječjih src, jagnječje juhe), 15 % raca (sestoji iz račjih src, račjih želodčkov), 5 % korenje, 1% minerali, 0,1 % zelenousta školjka, 0,1 % ginko.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,0 %, surove maščobe 7,2 %, surovi pepel 2,5 %, surove vlaknine 0,3 %, vlaga 78,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.