MAC’s konzerva za pse Govedina & Bučke

Popolna mokra hrana za pse v konzervi, ki vsebuje  izključno najboljše meso govedine v kombinaciji z bučkami. Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Popolna mokra hrana za pse brez žit, ki vsebuje izključno najboljše meso govedine v kombinaciji z bučkami. Zaradi dodanega lanenega olja je zelo bogata z esencialnimi nenasičenimi maščobnimi kislinami, ki pripomorejo k dobri prenosvi in skrbijo za zdravo kožo in sijočo dlaki. Dodana zelenousta školjka je odličen vir naravnega hondroitina s pomembnimi koristmi za zdrave sklepe. Z nežno pripravo in dodanimi vitamini in minerali zagotavlja popoln in naraven obrok za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 200g, 400 g in 800 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

93,6 % govedina (sestoji iz govejega mesa, govejega srca, govejih jeter, govejih pljuč, goveje juhe), 5 % bučke, 1 % minerali, 0, % laneno olje, 0,2 % rožmarin, 0,1 % zelenousta školjka.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,9 %, surove maščobe 7,8 %, surovi pepel 2,3 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 78,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.