MAC’s MONOPROTEIN
SVEŽI KONJ

Popolna mokra hrana za pse v konzervi, ki vsebuje  izključno najboljše meso.  Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Osnova je izključno sveže meso konja kot edini vir beljakovin (formula ne vsebuje nobenega drugega vira živalskih beljakovin in maščob). Visok odstotek mesa – kar 99 % – zagotavlja posebno poslastico za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 200 g, 400 g in 800 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

99% konj (sestoji iz konskega mesa, konjskih src, konjske mesne juhe), minerali (1%).

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 12,0 %, surove maščobe 3,1 %, surovi pepel 2,0 %, surove vlaknine 0,3 %, vlaga 78,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.