MAC’s MONOPROTEIN
SVEŽI JELEN

Popolna mokra hrana za pse v konzervi, ki vsebuje  izključno najboljše meso jelenjadi. Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Osnova je izključno sveže meso rdečega jelena kot edini vir beljakovin (formula ne vsebuje nobenega drugega vira živalskih beljakovin in maščob). Visok odstotek mesa – kar 99 % – zagotavlja posebno poslastico za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 400 g in 800 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

99 % rdeči jelen (sestoji iz mesa rdečega jelena, mesa jelena, jelenjih src, jelenjih jeter, jelenjih pljuč, src rdečega jelena, pljuč rdečega jelena, juhe rdečega jelena), 1 % minerali.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,1 %, surove maščobe 8,3 %, surovi pepel 2,4 %, surove vlaknine 0,3 %, vlaga 75,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.