MAC’s MONOPROTEIN
SVEŽA JAGNJETINA

Popolna mokra hrana za pse v konzervi, ki vsebuje  izključno najboljše meso jagnjetine v kombinaciji s sladkim krompirjem. Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Osnova je izključno sveže jagnječje meso kot edini vir beljakovin (formula ne vsebuje nobenega drugega vira živalskih beljakovin in maščob). Visok odstotek mesa – kar 93,7 % – v kombinaciji s sladkim krompirjem, dodano zelenjavo in funkcionalnimi zelišči zagotavlja uravnoteženo prehrano in hkrati posebno poslastico za vašega psa. Dodane morske alge so bogate z esencialnimi aminokislinami in minerali, zdravimi maščobami, pokrivajo širok spekter vitaminov, izstopajo pa tudi po vsebnosti antioksidantov.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 400 g in 800 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

93,7 % jagnjetina (sestoji iz jagnječjega srca, jagnječjegamesa, jagnječjih jeter, jagnječjih pljuč, jagnječjih vampov, jagnječje mesne juhe), 5 % sladek krompir, 1 % minerali, 0,2 % olje žafranike, moka iz morskih alg.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,5 %, surove maščobe 8,1 %, surovi pepel 2,5 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 75,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.