MAC’s ALU TRAY PUPPY
GOVEDINA & PERUTNINA

Mokra hrana v posodici za mladičke in odraščajoče mlade pse predstavlja okusen in celovit obrok sestavljen izključno iz svežega mesa. Zaradi brezžitne recepture je še posebej primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Mac’s mokra hrana v posodici za mladičke in odraščajoče mlade pse je okusen in celovit obrok, sestavljen izključno iz svežega mesa. Usmerjen v naravno prehrano in dosledno opuščanje umetnih sestavin, Mac’s zagotavlja zdravo in uravnoteženo prehrano v skladu z naravnimi potrebami vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami.

Na voljo v 150 g alu-posodicah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

64,4 % govedine (sestavljeno iz govejega mesa, govejih src, govejih pljuč, govejih jeter, govejih vampov, goveje mesne juhe), 14,7 % kunec (sestavljeno iz kunčjega mesa, kunčje mesne juhe), 34,2 % perutnine (sestavljeno iz perutninskega mesa, perutninskih želodčkov, perutninskih vratov, perutninske maščobe, perutninske mesne juhe), 1 % minerali, 0,2 % kalcijev karbonat, 0,2 % lososovo olje.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, cink: 25 mg/kg, mangan: 1,4 mg/kg, jod: 0.75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,0 %, surove maščobe 7,1 %, surovi pepel 2,1 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 77,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.