MAC’s monoprotein
s svežim mesom purana – SENIOR/LIGHT

Popolna in uravnotežena monoproteinska suha hrana za starejše pse ali pse s prekomerno telesno težo s svežim mesom purana in sladkim krompirjem – posebej razvita in primerna za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Hrana, ki je posebej razvita za starejše pse ali pse s prekomerno telesno težo. Pri starejših psih se metabolizem počasi spreminja. Za zdrave sklepe so potrebni glukozamin in hondroitin. Visoka vsebnost mesa in kombinacija sadja in zelenjave zagotavljata zelo hranljivo prehrano. Osnova je izključno sveže puranje meso kot edini vir beljakovin in sladki krompir kot vir ogljikovih hidratov, zaradi njegove hranljivosti, lahke prebavljivosti in nizkega glikemičnega indeksa. Ta kombinacija skupaj z lanenimi semeni in morskimi algami zagotavlja uravnoteženo prehrano in hkrati posebno poslastico za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami. 

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

47 % puranje meso (25 % sveže puranje meso, 22 % posušeno in zmleto puranje meso), grah, sladki krompir sušen, 6 % puranje in perutninske maščobe, bob, pesni rezanci (brez sladkorja),  laneno seme, pivski kvas, moka iz morskih alg, manan-oligosaharidi (MOS), minerali, juka schidigera, cikorija sušena, kostanj, semena pegastega badlja, jabolko sušeno, ananas sušen.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin A: 19.000 IE/kg, vitamin D3: 1.250 IE/kg, vitamin E: 155 mg/kg, cink: 65 mg/kg, glukozamin: 60 mg/kg, hondroitin sulfat: 30 mg/kg, mangan: 58 mg/kg, železo: 29 mg/kg, baker: 14,5 mg/kg, jod: 3.14 mg/kg.  Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 27,0 %, surove maščobe 14,0 %, surovi pepel 8,2 %, surove vlaknine 3,6 %, kalcij 1,15 %, fosfor 0,9 %, omega-6 2,5 %, omega-3 0,45 %, vlaga 8,0 %.