MAC’s monoprotein
s svežim mesom purana – mladički

Popolna in uravnotežena monoproteinska suha hrana za pasje mladičke in odraščajoče mlade pse s svežim mesom purana in sladkim krompirjem – posebej razvita in primerna tudi za pse, ki so občutljivi ali nagnjeni k alergijam.

Popolna in uravnotežena suha hrana za mlade in odraščajoče pse. Primerna za pasje mladiče do 1.leta starosti in breje oz.doječe psice. Dodana glukozamin in hondroitin še posebej podpirata zdrav razvoj sklepov in kosti. Visoka vsebnost mesa in kombinacija sadja in zelenjave zagotavljata zelo hranljivo prehrano. Osnova je izključno sveže puranje meso kot edini vir beljakovin in sladki krompir kot vir ogljikovih hidratov, zaradi njegove hranljivosti, lahke prebavljivosti in nizkega glikemičnega indeksa. Ta kombinacija skupaj z lanenimi semeni in morskimi algami zagotavlja uravnoteženo prehrano in hkrati posebno poslastico za vašega psa.

Skrbno pripravljena receptura, ki vsebuje premišljeno izbrane sestavine, je še posebej primerna za pse s posebnimi potrebami, prehranskimi intolerancami in alergijami. 

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

52 % puranje meso (25 % sveže puranje meso, 27 % posušeno in zmleto puranje meso), grah, sladki krompir sušen, 10 % puranje in perutninske maščobe, bob, laneno seme, pivski kvas, pesni rezanci (brez sladkorja), minerali, moka iz morskih alg, manan-oligosaharidi (MOS), minerali, juka schidigera, cikorija sušena, kostanj, semena pegastega badlja, jabolko sušeno, ananas sušen.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin A: 21.800 IE/kg, vitamin D3: 1.450 IE/kg, vitamin E: 180 mg/kg, cink: 74 mg/kg, glukozamin: 80 mg/kg, hondroitin sulfat: 40 mg/kg, mangan: 66 mg/kg, železo: 33 mg/kg, baker: 16 mg/kg, jod: 3.3 mg/kg, selen: 0,17 %.  Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 32,0 %, surove maščobe 19,5 %, surovi pepel 7,9 %, surove vlaknine 2,7 %, kalcij 1,15 %, fosfor 0,9 %, omega-6 3,6 %, omega-3 0,48 %, vlaga 8,0 %.