MAC’s CAT SHAKERY
LOSOS

Okusen in zdrav prigrizek za vašo mačko. Zunaj hrustljav in polnjen z nežno kremo z okusom lososa. Potresite z vrečko in videli boste, kako hitro vaša mačka priteče k vam po svoj prigrizek!

MAC’s Shakery je okusen in zdrav prigrizek za vašo mačko, primeren za mačke vseh starosti.

Zunaj hrustljav in polnjen z nežno kremo z okusom lososa z dodanimi vitamini in tavrinom. Potresite z vrečko in videli boste, kako hitro vaša mačka priteče k vam po svoj prigrizek!

Na voljo v 60 g pakiranju.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

Krompir sušen (35 %), perutninska moka, lososova moka (14,5%), krompirjeve beljakovine, perutninska maščoba, govedina, perutninske beljakovine hidrolizirane, natrijev klorid.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin A (E672): 9.000 IE/kg, vitamin D3 (E671):  630 IE/kg, vitamin E 90 mg/kg, tavrin 1000 mg/kg, antioksidanti, konzervansi, barvila.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 35,0 %, surove maščobe 20,0 %, surovi pepel 6,5 %, surove vlaknine 1,5 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

5-15 prigrizkov na dan kot nagrado. Zagotovite vaši mački dovolj sveže in pitne vode. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Embalažo sproti zapirajte.