MAC’s VREČKA za MAČKE
PIŠČANEC & JAGNJETINA

Mokra hrana za mačke v vrečki je kombinacija piščanca in jagnjetine, ki navduši vsako mačko. Posebna brezžitna receptura je razvita kot uravnotežena, popolna in naravna prehrana za vašo mačko z vsemi potrebnimi vitamin in minerali, ki jih potrebuje.

Popolna in uravnotežena mokra hrana v vrečki za odrasle mačke ponuja okusno kombinacijo piščanca in jagnjetine, ki navduši vsako mačko.

To je kombinacija dveh okusnih, a vendarle pustih vrst mesa in prava poslastica za vašo mačko. Zeliščna mešanica prinaša poseben okus in vsebuje veliko pomembnih vitaminov, mineralov in naravne antioksidante.

Posebna brezžitna receptura je razvita kot uravnotežena, popolna in naravna prehrana za vašo mačko z vsemi potrebnimi vitamin in minerali, ki jih potrebuje.

Na voljo v 100 g vrečkah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

70,6 % piščanca (sestoji iz piščančjega mesa, piščančjih jeter, piščančjih srčkov, piščančjih želodčkov, piščančje mesne juhe), 28,3 % jagnjetine (sestoji iz jagnječjega mesa, jagnječjih src, jagnječjih jeter, jagnječjih pljuč, jagnječje mesne juhe), 0,5 % minerali, 0,5 % jajčna lupina, 0,1 % mačja meta.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200IE, tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat monohidrat): 20 mg/kg, mangan (manganov II sulfat monohidrat): 2 mg/kg, jod (kalcijev jodat brezvodni): 0,2 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,0 %, surove maščobe 5,9 %, surovi pepel 2,0 %, surove vlaknine 0,5 %, vlaga 79,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.