MAC’s VREČKA za MAČKE
PERUTNINA, SLED & RAKCI

Mokra hrana za mačke v vrečki je kombinacija perutnine, rib in morskih sadežev, ki navduši vsako mačko. Posebna brezžitna receptura je razvita kot uravnotežena, popolna in naravna prehrana za vašo mačko z vsemi potrebnimi vitamin in minerali, ki jih potrebuje.

Popolna in uravnotežena mokra hrana v vrečki za odrasle mačke ponuja okusno kombinacijo perutnine, rib in morskih sadežev, ki navduši vsako mačko.

Dodano lososovo olje je bogato z nenasičenimi omega maščobnimi kislinami za sijočo dlako in zdravo kožo. Zeliščna mešanica prinaša poseben okus in vsebuje veliko pomembnih vitaminov, mineralov in naravne antioksidante.

Posebna brezžitna receptura je razvita kot uravnotežena, popolna in naravna prehrana za vašo mačko z vsemi potrebnimi vitamin in minerali, ki jih potrebuje.

Na voljo v 100 g vrečkah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

64,5 % perutnine (sestoji iz perutninskega mesa, perutninskih jeter, perutninskih srčkov, perutninskih želodčkov, perutninske mesne juhe), 22 % sleda (sestoji iz sleda, sledove juhe), 7,3 % kozic (sestojia iz kozic, juhe iz kozic), korenje (5 %), minerali (0,5 %), jajčna lupina (0,5 %), lososovo olje (0,2 %).

VITAMINI/DODATKI

Tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat monohidrat): 20 mg/kg, mangan (manganov II sulfat monohidrat): 2 mg/kg, jod (kalcijev jodat brezvodni): 0,2 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,0 %, surove maščobe 5,0 %, surovi pepel 2,1 %, surove vlaknine 0,2 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.