MAC’s VREČKA za MAČKE
LOSOS & PIŠČANEC

Mokra hrana za mačke v vrečki je kombinacija lososa in piščanca, ki navduši vsako mačko. Posebna brezžitna receptura je razvita kot uravnotežena, popolna in naravna prehrana za vašo mačko z vsemi potrebnimi vitamin in minerali, ki jih potrebuje.

Popolna in uravnotežena mokra hrana v vrečki za odrasle mačke ponuja okusno kombinacijo lososa in piščanca, ki navduši vsako mačko.

Losos vsebuje pomembne omega maščobne kisline, dodane brusnice pa pozitivno vplivajo na sečila. Zeliščna mešanica prinaša poseben okus in vsebuje veliko pomembnih vitaminov, mineralov in naravne antioksidante.

Posebna brezžitna receptura je razvita kot uravnotežena, popolna in naravna prehrana za vašo mačko z vsemi potrebnimi vitamin in minerali, ki jih potrebuje.

 

Na voljo v 100 g vrečkah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

70,6 % piščanec (sestoji iz piščančjega mesa, piščančjih src, piščančjih jeter, piščančjih želodčkov, piščančje juhe), 28,3 % lososa (sestoji iz lososa in lososove juhe), 0,5 % minerali, 0,5 % jajčna lupina, 0,1 % mačja meta.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200IE, tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat monohidrat): 20 mg/kg, mangan (manganov II sulfat monohidrat): 2 mg/kg, jod (kalcijev jodat brezvodni): 0,2 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,0 %, surove maščobe 6,0 %, surovi pepel 2,1 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 79,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.