MAC’s VREČKA za MAČKE
KITTEN PIŠČANEC & JAJCE

Mokra hrana za mačje mladiče in odraščajoče mlade mačke v vrečki navduši vsako mačko. Posebna brezžitna receptura je razvita kot uravnotežena, popolna in naravna prehrana za vašo mačko ter obogatena z vitamini in minerali in aminokislinami za pravilen razvoj mladih mačk.

Popolna in uravnotežena mokra hrana v vrečki za mačje mladiče in odraščajoče mlade mačke ponuja okusno kombinacijo piščanca z jajcem, ki navduši vsako mačko.

Posebna brezžitna receptura je obogatena z vitamini, minerali in aminokislinami za pravilen razvoj mladih mačk.

Na voljo v 100 g vrečkah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

94,5 % piščanca (sestavljeno iz piščančjega mesa, piščančjih jeter, piščančjih src, piščančjih želodčkov, juhe iz piščančjega mesa), 4 % celega jajca, 0,5 % mineralov, 0,5 % posušenih jajčnih lupin, 0,5 % lososovega olja.

VITAMINI/DODATKI

vitamin E: 50 mg/kg, vitamin D3: 200 IE/kg, tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 20 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 2 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni); 0,2 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,0 %, surove maščobe 6,5 %, surovi pepel 2,0 %, surove vlaknine 0,3 %, vlaga 79,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.