MAC’s konzerva za MAČKE
KITTEN Puran & KUNEC

Popolna in uravnotežena mokra hrana za mačje mladiče in odraščajoče mlade mačke v konzervi. Je popolnoma brez žitaric in vsebuje  izključno najboljše meso purana in kunca. Obogatena je z vitamini, minerali, tavrinom in aminokislinami, ki zagotavljajo pravilen razvoj mladih mačk.

Ta okusna kombinacija je bogata z najboljšim mesom purana in kunca. Vaši mladi mački ponudi tisto, kar ima najraje – meso. Obogatena je z semi vitamini, minerali, tavrinom in aminokislinami, ki zagotavljajo pravilen razvoj mladih mačk. Popolna brezžitna hrana je bila dosledno razvita brez dodajanja ogljikovih hidratov.

Nežna priprava in dodatek vitaminov in mineralov poskrbita za naravno prehrano vaše mačke.

Na voljo v 200 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

83,9 % puran (sestoji iz puranjega srca, puranjih želodčkov, puranjih jeter,puranjega mesa, puranje mesne juhe), 15 % kunec (sestoji iz kunčjega mesa in drobovine), 1 % minerali, 0,1 % sušena jajčna lupina.

VITAMINI/DODATKI

vitamin D3: 200 IE/kg, taurin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 25 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 1,4 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni); 0,75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

surove beljakovine 11,5 %, surove maščobe 5,2 %, surovi pepel 2,5 %, surove vlaknine 0,3 %, vlaga 79,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.