MAC’s konzerva za MAČKE
SRCE & JETRA

Popolna in uravnotežena mokra hrana za mačke v konzervi. Je popolnoma brez žitaric. Okus jeter ponuja posebno izkušnjo tudi izbirčnim mucam, dodano svetlinovo olje pa ugodno deluje na kožo in dlako.Obogatena je z vitamini, minerali, pomembnimi omega maščobnimi kislinami in tavrinom.

Okus jeter ponuja posebno izkušnjo tudi izbirčnim mucam. Dodano svetlinovo olje je še posebej bogato s polinenasičenimi maščobnimi kislinami in ugodno deluje na kožo in dlako. Popolna brezžitna hrana je bila dosledno razvita brez dodajanja ogljikovih hidratov.

Nežna priprava in dodatek vitaminov in mineralov poskrbita za naravno prehrano vaše mačke.

Na voljo v 200 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

Meso (min.70 % govedina) in mesni derivati (goveje srce, goveja jetra), minerali (1 %), svetlinovo olje (0,2 %).

VITAMINI/DODATKI

Vitamin E: 30mg/kg, vitamin D3: 200 IE/kg, tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 15 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 3 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni): 0,75 mg/kg, selen (natrijev selenit): 0,03mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,6 %, surove maščobe 6,5 %, surovi pepel 2,4 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.