MAC’s konzerva za MAČKE
PURAN & BOROVNICE

Popolna in uravnotežena mokra hrana za mačke v konzervi. Je popolnoma brez žitaric in vsebuje nežno puranje meso meso, dodano govedino in borovnice. Obogatena je z vitamini, minerali in tavrinom.

Ta okusna kombinacija je bogata z nežnim puranjim mesom in dodano govedino. Vaši mački ponudi tisto, kar ima najraje – meso. Popolna brezžitna hrana je bila dosledno razvita brez dodajanja ogljikovih hidratov.

Nežna priprava in dodatek vitaminov in mineralov poskrbita za naravno prehrano vaše mačke.

Na voljo v 200 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

Meso (min.45 % puran, min.25 % govedina) in mesni derivati (puranja srca, puranja jetra, puranji želodčki, goveje srce, goveja jetra, goveji vampi), borovnice (3 %), minerali (1 %), sončnično olje (0,2 %).

VITAMINI/DODATKI

Vitamin E: 30mg/kg, vitamin D3: 200 IE/kg, tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 15 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 3 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni); 0,75 mg/kg, selen (natrijev selenit):0,03mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,8 %, surove maščobe 6,3 %, surovi pepel 2,3 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.