MAC’s konzerva za MAČKE
PERUTNINA & BRUSNICE

Popolna in uravnotežena mokra hrana za mačke v konzervi. Je popolnoma brez žitaric in vsebuje  sveže perutninsko meso, dodano govedino in brusnice. Obogatena je z vitamini, minerali in tavrinom.

Ta okusna kombinacija je bogata s svežim perutninskim mesom in dodano govedino. Vaši mački ponudi tisto, kar ima najraje – meso.  Dodane brusnice blagodejno delujejo na sečne poti in lahko pomagajo pri preprečevanju bolezni sečil. Popolna brezžitna hrana je bila dosledno razvita brez dodajanja ogljikovih hidratov.

Nežna priprava in dodatek vitaminov in mineralov poskrbita za naravno prehrano vaše mačke.

Na voljo v 200 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

Meso (min.45% piščanec, min.25% govedina) in mesni derivati (piščančja srca, piščančja jetra, piščančji želodčki, goveje srce, goveja jetra, goveji vampi), brusnice (3%), minerali (1%), sončnično olje (0,2%).

VITAMINI/DODATKI

Vitamin E: 30mg/kg, vitamin D3: 200 IE/kg, tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 15 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 3 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni); 0,75 mg/kg, selen (natrijev selenit):0,03mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,7 %, surove maščobe 6,4 %, surovi pepel 2,3 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.