MAC’s konzerva za MAČKE
MONOPROTEIN KONJ

Popolna in uravnotežena monoproteinska mokra hrana za mačke v konzervi. Je popolnoma brez žitaric in vsebuje le en vir mesa. Idealna je za občutljive mačke in primerna tudi za izključevalne diete. Obogatena je z vitamini, minerali in tavrinom.

Popolna in uravnotežena monoproteinska mokra hrana za mačke v konzervi s svežim mesom konja. Je popolnoma brez žitaric in vsebuje le en vir mesa. Idealna je za občutljive mačke in primerna tudi za izključevalne diete. Vaši mački ponudi tisto, kar ima najraje – meso. Popolna brezžitna hrana je bila dosledno razvita brez dodajanja ogljikovih hidratov.

Nežna priprava in dodatek vitaminov in mineralov poskrbita za naravno prehrano vaše mačke.

Na voljo v 200 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

99 % konj (sestoji iz konjskega mesa, konjskega srca, konjske mesne juhe), 1% minerali.

VITAMINI/DODATKI

Vitamin D3: 200 IE/kg, tavrin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 25 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 1,4 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni); 0,75 mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 11,5 %, surove maščobe 5,0 %, surovi pepel 2,0 %, surove vlaknine 0,3 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.