MAC’s konzerva za MAČKE
LOSOS & PIŠČANEC

Popolna in uravnotežena mokra hrana za mačke v konzervi. Je popolnoma brez žitaric in vsebuje  izključno najboljše meso piščanca in lososa z dodanim lososovim oljem in banano. Obogatena je z vitamini, minerali, pomembnimi omega maščobnimi kislinami in tavrinom.

Ta okusna kombinacija je bogata z najboljšim mesom piščanca in lososa. Vaši mački ponudi tisto, kar ima najraje – meso. Posebno okusni kombinaciji sta dodana banana in lososovo olje. Losos je bogat z nenasičenimi omega maščobnimi kislinami za sijočo dlako in zdravo kožo. Popolna brezžitna hrana je bila dosledno razvita brez dodajanja ogljikovih hidratov.

Nežna priprava in dodatek vitaminov in mineralov poskrbita za naravno prehrano vaše mačke.

Na voljo v 200 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

Meso in mesni stranski proizvodi (min.40 % perutnina, mesni stranski proizvodi sestojijo iz src, jeter, želodcev), ribe (min.30 % losos), banane (2 %), minerali (1 %), lososovo olje (0,2 %).

VITAMINI/DODATKI

Vitamin E: 30mg/kg, vitamin D3: 200 IE/kg, taurin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 15 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 3 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni): 0,75 mg/kg, selen (natrijev selenit): 0,03mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 10,8 %, surove maščobe 6,0 %, surovi pepel 2,3 %, surove vlaknine 0,4 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.