MAC’s konzerva za MAČKE
Jagnjetina & PURAN

Popolna in uravnotežena mokra hrana za mačke v konzervi. Je popolnoma brez žitaric in vsebuje  izključno najboljše meso jagnjetine in purana z dodanimi brusnicami. Obogatena je z vitamini, minerali, pomembnimi omega maščobnimi kislinami in tavrinom.

Ta okusna kombinacija je bogata z najboljšim mesom jagnjetine in purana. Vaši mački ponudi tisto, kar ima najraje – meso. Obogatena je s hladno stiskanim oljem konoplje, ki je pomemben vir nenasičenih esencialnih maščobnih kislin, ki so bistvenega pomena za presnovo, kožo in dlako. Dodane brusnice blagodejno delujejo na sečne poti in lahko pomagajo pri preprečevanju bolezni sečil. Popolna brezžitna hrana je bila dosledno razvita brez dodajanja ogljikovih hidratov.

Nežna priprava in dodatek vitaminov in mineralov poskrbita za naravno prehrano vaše mačke.

Na voljo v 200 g konzervah.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

Meso (min.40 % jagnjetina, min.30 % puran) in mesni derivati (jagnječji vampi, jagnječje srce, jagnječja jetra, puranja srca, puranji želodčki, puranji vratovi, puranja jetra), brusnice (3 %), minerali (1 %), konopljino olje (0,2 %).

VITAMINI/DODATKI

Vitamin E: 30mg/kg, vitamin D3: 200 IE/kg, taurin: 1500 mg/kg, cink (cinkov sulfat, monohidrat): 15 mg/kg, mangan (manganov (II) sulfat, monohidrat): 3 mg/kg, jod (kalcijev jodat, brezvodni): 0,75 mg/kg, selen (natrijev selenit): 0,03mg/kg. Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 9,9 %, surove maščobe 6,6 %, surovi pepel 2,5 %, surove vlaknine 0,5 %, vlaga 80,0 %.

NAVODILO ZA HRANJENJE

Glejte tabelo na embalaži. Količine so zgolj priporočilo. Servirajte ogreto na sobno temperaturo. Po odprtju hranite v hladilniku.