MAC’s CAT
monoprotein KONJ

Popolna in uravnotežena monoproteinska suha hrana za mačke brez žitaric s svežim mesom konja in sladkim krompirjem – posebej razvita in primerna za mačke, ki so občutljive ali nagnjene k alergijam.

MAC’s-ov monoproteinski konj je sestavljen samo iz ene vrste mesa kot edinega vira beljakovin ter sladkega krompirja kot edinega vira ogljikovih hidratov. Zato je idealen za občutljive mačke in je primeren za izločevalne diete.

Popolna hrana brez žitaric pripomore k dobremu počutju. Olje norveškega lososa je bogato z omega maščobnimi kislinami in zagotavlja zdravo kožo in sijočo dlako. Dodane brusnice so naravni zakisalnik ter učinkujejo kot naravni antibiotik in tako pomagajo preprečevati vnetja sečil.

Skrbna priprava ter dodani vitamini in minerali zagotavljajo popolno prehrano za vašo mačko.

Na voljo v 300 g, 1,5 kg in 7 kg pakiranju.

Pri Mac’s-u je veliko pozornosti namenjeno sestavinam, ki so uporabljene v naši hrani, še posebej njihovi kvaliteti. Kvalitetne naravne in blagodejne sestavine so najmočnejše orodje za splošno zdravje ljubljenčka. Zato naše izdelke odlikujejo:

Česa ne uporabljamo v svoji hrani, je včasih še pomembnejše. Zato naši izdelki z razlogom ne vsebujejo:

SESTAVINE

38% konja (sestavljeno iz 25% svežega konjskega mesa, 13% posušenega in mletega konjskega mesa), grah, sladki krompir*, repično olje, 1% lososovo olje, pesina pupla (brez sladkorja), brusnice*, fruktooligosaharidi (FOS), spirulina, Yucca schidigera, (* posušeno).

VITAMINI/DODATKI

Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA

Surove beljakovine 30,0 %, surove maščobe 17,0 %, surovi pepel 9,5 %, surove vlaknine 3,0 %, vlaga 8,0 %, kalcij 1,67 %, fosfor 1,38 %, magnezij 0,1 %, omega-3 mašč.kisline 1,21 %, omega-6 mašč.kisline 2,72 %.