• info@macs.si
  • 041 905 002
soft-deer-turkey-2020

POPOLNA IN URAVNOTEŽENA POL VLAŽNA HRANA ZA PSE BREZ GLUTENA. PRIMERNA ZA ODRASLE PSE VSEH VELIKOSTI.

Soft_Turkey_Deer_5kg

Hrana MAC’S SOFT ADULT z okusom purana in jelena je inovativna uravnotežena hrana za odrasle pse, ki je posebej prilagojena prvotnim navadam prehranjevanja psov.  Zaradi brezglutenske recepture in visokega deleža svežega mesa, je posebej primerna za občutljive pse in pse nagnjene k alergijam.

Gre za pol vlažno konsistenco hrane, kar pomeni večjo mehkobo briketov zaradi dvojnega deleža vlage v primerjavi s suho hrano.  Zato je hrana MAC’S SOFT še posebej okusna in lažje prebavljiva ter tako primerna tudi za najbolj izbirčne pse, pa tudi tiste, ki imajo težave z žvečenjem ali premalo pijejo. Brikete lahko uporabite tudi kot priboljšek med igro ali treningom, saj so mehki in izjemno slastni.

  • Brez glutena, brez pšenice, koruze, soje
  • Brez stranskih proizvodov živalskega porekla
  • Brez ojačevalcev okusa, brez barvil, brez umetnih arom
  • Brez dodane soli in sladkorja

Proizvedeno brez poskusov na živalih!

Pol vlažna hrana MAC's SOFT Puran & Jelen je na voljo v naslednjih pakiranjih: 230g, 1.5kg in 5.0kg.

NAKUP

S klikom na gumb boste preusmerjeni v našo novo trgovino Retriever Shop.

turkey-deer-percentage
meat-content-turkey-deer
icon-dlaka

SIJOČA DLAKA

icon-zobje

ZDRAVI ZOBJE

icon-sprejem-hrane

NEŽEN PROIZVODNI PROCES

icon-proizvodni-proces

VEČJA VLAGA / ODLIČEN SPREJEM HRANE

SESTAVINE:

Sveže puranje meso (40%), grahov škrob (20%), mesna moka jelenjadi (18%), krompir, piščančja maščoba (konzervirana z vitaminom E in izvlečkom rožmarina) (8%), ribja moka (5%), pesni rezanci (brez sladkorja), kvas, piščančja jetra (2%), moka iz morskih alg (0,3%), natrijev klorid, FOS (0,2%), MOS (0,2%), juka schidigera (0,036mg/kg), jabolka (sušena 0,02%), granatno jabolko (sušeno 0,02%), šipek (sušen 0,002%, Rosa Canina L.R., Pendulina L.). Tehnološki dodatki: antioksidanti.

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Glej tabelo. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Pes naj ima vedno na voljo svežo, čisto pitno vodo. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Embalažo sproti zapirajte.

ANALITSKA SESTAVA:

Surove beljakovine 24,0%, surove maščobe 14,0%, surovi pepel 9,2%, surove vlaknine 2,1%, vlaga 18,0%.

Hej, hov! Nakup MAC's izdelkov je od zdaj naprej možen v naši novi spletni trgovini RetrieverShop.si - ekipa ista, ponudba večja! Vabljeni!

X