• info@macs.si
  • 041 905 002
soft-chicken-puppy-2020

POPOLNA IN URAVNOTEŽENA POL VLAŽNA HRANA ZA PASJE MLADIČE IN ODRAŠČAJOČE PSE.

Soft_Puppy_Chicken_5kg

Hrana MAC’S SOFT PUPPY z okusom piščanca je inovativna uravnotežena hrana za pasje mladiče in odraščajoče pse, ki zagotavlja vašemu mladičku vse, kar potrebuje za zdravo rast.  Zaradi brezglutenske recepture in visokega mesnega deleža, ki znaša kar 71%, je posebej primerna za alergike in prehransko občutljive pse. Piščanec kot glavni vir beljakovin zagotavlja lahko prebavljivost, dodana riba pa poleg kakovostnih beljakovin tudi optimalno oskrbo z nenasičenimi maščobnimi kislinami, ki imajo pozitiven učinek na zdravje kože in dlake. Dragoceni prebiotiki v hrani skrbijo za uravnoteženo prebavo in zdravo črevesno floro.

Pol vlažna konsistenca hrane pomeni večjo mehkobo briketov zaradi dvojnega deleža vlage v primerjavi s suho hrano. Zato je hrana MAC’S SOFT še posebej okusna in lažje prebavljiva ter tako primerna tudi za najbolj izbirčne pse, pa tudi tiste, ki imajo težave z žvečenjem ali premalo pijejo. Brikete lahko uporabite tudi kot priboljšek med igro ali treningom, saj so mehki in izjemno slastni.

  • Brez glutena, brez pšenice, koruze, soje
  • Brez stranskih proizvodov živalskega porekla
  • Brez ojačevalcev okusa, brez barvil, brez umetnih arom
  • Brez dodane soli in sladkorja

Proizvedeno brez poskusov na živalih!

Pol vlažna hrana MAC's SOFT PUPPY Piščanec je na voljo v naslednjih pakiranjih: 1.5kg in 5.0kg.

button-tundra-nakup

S klikom na gumb "NAKUP" boste preusmerjeni v našo spletno trgovino Tundra.si, kjer lahko kupite vse izdelke iz programa MAC's.

chicken-puppy-oercentage
meat-content-chicken-puppy
icon-dlaka

SIJOČA DLAKA

icon-zobje

ZDRAVI ZOBJE

icon-sprejem-hrane

NEŽEN PROIZVODNI PROCES

icon-proizvodni-proces

VEČJA VLAGA / ODLIČEN SPREJEM HRANE

SESTAVINE:

Piščanec in piščančja mesna moka (min.45% sveže piščančje meso, min.20% piščančja mesna moka), riž (22%), ribja moka (6%), piščančja maščoba (konzervirana z vitaminom E in izvlečkom rožmarina), krompir, kvas, pesina pulpa, piščančja juha, morske alge, FOS (2000mg/kg), MOS (2000mg/kg), juka schidigera (500mg/kg).

VITAMINI:

Vitamin A: 22.500 IE/kg, vitamin D3: 1.550 IE/kg, vitamin E: 200 mg/kg, baker: 20 mg/kg, bakrov sulfat: 82 mg/kg, železo: 41 mg/kg, železov karbonat: 110,0 mg/kg, mangan: 82 mg/kg,  manganov oksid: 135,0 mg/kg, kobalt: 0,31 mg/kg, kobaltov karbonat: 6,3 mg, cink: 94 mg/kg, cinkov sulfat: 278,0 mg/kg, jod: 1,57 mg/kg, kalcijev jodat: 15,75 mg/kg, selen: 0,21 mg/kg, natrijev selenit 21,0 mg/kg.

Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA:

  • surove beljakovine 28,5 %
  • surove maščobe 15,0 %
  • surovi pepel 6,5 %
  • surove vlaknine 2,3 %
  • vlaga 16,0 %.

Kalorična vrednost: metabolna energija=4050 kcal/kg.

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Glej tabelo. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Pes naj ima vedno na voljo svežo, čisto pitno vodo. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Embalažo sproti zapirajte.