• info@macs.si
  • 041 765 625
macs-soft-lamb-32

POPOLNA IN URAVNOTEŽENA POL VLAŽNA HRANA ZA PSE BREZ GLUTENA. PRIMERNA ZA ODRASLE PSE VSEH VELIKOSTI.

SoftLamm_1,5kg

Hrana MAC’S SOFT ADULT z okusom jagnjetine je inovativna uravnotežena pol vlažna hrana za odrasle pse. Zaradi brezglutenske recepture in visokega mesnega deleža, ki znaša kar 63%, je posebej primerna za alergike in prehransko občutljive pse. Jagnjetina kot edini vir živalskih beljakovin v tej hrani je nizko alergena in tako primerna tudi za pse, ki so občutljivi na različne vrste mesa. Laneno seme bogato z omega-3-mašč.kislinami vpliva na zdravje kože in dlake, dragoceni prebiotiki pa skrbijo za uravnoteženo prebavo.

Pol vlažna konsistenca hrane pomeni večjo mehkobo briketov zaradi dvojnega deleža vlage v primerjavi s suho hrano. Zato je hrana MAC’S SOFT še posebej okusna in lažje prebavljiva ter tako primerna tudi za najbolj izbirčne pse, pa tudi tiste, ki imajo težave z žvečenjem ali premalo pijejo. Brikete lahko uporabite tudi kot priboljšek med igro ali treningom, saj so mehki in izjemno slastni.

  • Brez glutena, brez pšenice, koruze, soje
  • Brez stranskih proizvodov živalskega porekla
  • Brez ojačevalcev okusa, brez barvil, brez umetnih arom
  • Brez dodane soli in sladkorja

Proizvedeno brez poskusov na živalih!

Pol vlažna hrana MAC's SOFT Jagnjetina je na voljo v naslednjih pakiranjih: 230g, 1.5kg in 5.0kg.

button-tundra-nakup

S klikom na gumb "NAKUP" boste preusmerjeni v našo spletno trgovino Tundra.si, kjer lahko kupite vse izdelke iz programa MAC's.

lamb
lamb-image
icon-dlaka

SIJOČA DLAKA

icon-zobje

ZDRAVI ZOBJE

icon-sprejem-hrane

NEŽEN PROIZVODNI PROCES

icon-proizvodni-proces

VEČJA VLAGA / ODLIČEN SPREJEM HRANE

SESTAVINE:

Jagnjetina in jagnječja mesna moka (min.35% sveže jagnječje meso, 28% jagnječja mesna moka), riž (24%), piščančja maščoba (konzervirana z vitaminom E in izvlečkom rožmarina), grah, krompir, pesina pulpa, laneno seme, kvas, jagnječja juha, FOS (2000mg/kg), morske alge, MOS (2000mg/kg), juka schidigera (200mg/kg).

VITAMINI:

Vitamin A: 16.500 IE/kg, vitamin D3: 1.150 IE/kg, vitamin E: 140 mg/kg, baker: 14 mg/kg, bakrov sulfat: 54 mg/kg, železo: 27g/kg, železov karbonat: 71,0 mg/kg, mangan: 54 mg/kg,  manganov oksid: 87,0 mg/kg, kobalt: 0,203 mg/kg, kobaltov karbonat: 4,05 mg/kg, cink: 60 mg/kg, cinkov sulfat: 180,0 mg/kg, jod: 1,01 mg/kg, kalcijev jodat/kg: 10,12 mg/kg, selen: 0,135 mg/kg, natrijev selenit 13,5 mg/kg.

Vsebnost vitaminov je zagotovljena do izteka roka uporabnosti.

ANALITSKA SESTAVA:

  • surove beljakovine 23,0 %
  • surove maščobe 15,0 %
  • surovi pepel 7,9 %
  • surove vlaknine 2,3 %
  • vlaga 17,0 %.

Kalorična vrednost: metabolna energija=4050 kcal/kg.

NAVODILA ZA HRANJENJE:

Glej tabelo. Količine so zgolj priporočilo. Prehranske potrebe psov se razlikujejo glede na velikost, starost, spol, raven aktivnosti in želeno stanje psa. Kontrolirajte težo svojega psa in prilagajajte količino hrane njegovim potrebam.

tabele-za-hrane-macssoftGF2

Hranite dvakrat do trikrat dnevno. Pes naj ima vedno na voljo svežo, čisto pitno vodo. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Embalažo sproti zapirajte.